Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Agenda

Bètatechniekdag 2018

donderdag 29 maart 2018 | Veilig, gezond & vitaal werken | Algemeen Voion

Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs 29 maart 2018, Harderwijk

De Bètatechniekdag biedt een breed nascholingsaanbod voor de Bètadocent van het VO, met een focus op het tweedegraads vakgebied. Docenten kunnen er met elkaar reflecteren op hun vakgebied, alsmede nieuwe kennis opdoen. De dag wordt georganiseerd door de NVON, de Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in Natuurwetenschappen.

Op de Bètatechniekdag vindt u workshops, lezingen, demonstraties en informatiestands van leermiddelen, onderwijsorganisaties en koplopers uit het onderwijs. U kunt er hands-on aan de slag met proefjes, werkstukken en nieuwe leermanieren binnen jouw vakgebied. Leer hoe u Duplo gebruikt voor gamification, welk practicummateriaal u zelf kunt 3D-printen of hoe u met minimale materialen een les vol experimenten geeft; binnen het thema e-motion is er genoeg te doen!

Gratis docentenhandleiding bij stand Voion
Tijdens de Bètatechniekdag kunnen docenten bij de stand van Voion een docenthandleiding ‘Veilig werken begint met goede instructie’ en een werkboekje voor leerlingen ophalen. Voion heeft voor een aantal machines instructiekaarten, -filmpjes en een werkboek voor leerlingen laten maken die docenten kunnen gebruiken om hun leerlingen veilig te laten werken. De instructiekaarten, -filmpjes en werkboeken voor leerlingen zijn vanaf 29 maart a.s. gratis beschikbaar via de website www.veiligepraktijklokalen.nl/techniek. Uiteraard kunt u ook bij onze stand terecht voor al uw vragen over veilig, gezond en vitaal werken!

Workshop Veilig werken begint met een goede instructie
Het lokaal, de gereedschappen en machines, kortom leermiddelen moeten veilig zijn. Als leerlingen niet goed geïnstrueerd zijn, is het een kwestie van tijd tot het misgaat. In deze workshop op Bètatechniekdag presenteren wij o.a. (gratis) instructiefilmpjes en werkboekjes voor leerlingen die docenten kunnen gebruiken om hun leerlingen veilig te laten werken. http://betatechniekdag.nl/veilig-werken-begint-met-goede-instructie/

Aanmelden
Via deze pagina kunt u zich aanmelden.
Kijk voor meer informatie op http://betatechniekdag.nl/
sluit

preview