Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Agenda

Congres HRM & het Onderwijs

dinsdag 27 november 2018 | Arbeidsmarkt & mobiliteit | Loopbaan & professionalisering

Datum: dinsdag 27 november 2018
Locatie: Congrescentrum Spant Bussum
Organisatie: CKC Seminars

De afgelopen 10 jaar zijn er volop veranderingen in het onderwijs doorgevoerd, waarbij niet langer meer het systeem maar de leerling in het middelpunt van zijn of haar leerproces staat. Tijdens de 10e editie van HRM & het Onderwijs wordt er teruggeblikt, vooruit gekeken en stilgestaan bij de huidige transformatie. De HR kanteling wordt in beeld gebracht. Voion verzorgt een dialoogsessie over ontwikkeltijd: werkdrukvermindering en verbetering van onderwijs.

Voor wie?
Voor en door HR, bestuur, directies en schoolleiders werkzaam in de onderwijssector, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO) en wetenschappelijk onderwijs (WO) en  kinderopvang.

Programma
9.00 Ontvangst
9.15 Welkomstwoord
11.10 Praktijkcases en Dialoogsessie D1
11.45 Praktijkgerichte workshops
12.35 Dialoogsessie D2:
Onder andere een dialoogsessie van Voion over werkdrukvermindering en ontwikkeltijd (door Robert Hommen Senior adviseur onderwijs CAOP en Margôt Stolker Adviseur onderwijs Voion)
14.35 Praktijkgerichte workshops en dialoogsessie D3
16.35 Afsluiting en aansluitend netwerkborrel

Kosten
Indien u werkzaam bent in de non-profit sector betaalt u € 345,- (excl. BTW) per persoon en heeft elke tweede en derde persoon van dezelfde organisatie gratis toegang. Bent u niet werkzaam in de non-profit sector of valt u niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaalt u € 695,- excl. BTW per persoon.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie, de volledige agenda en aanmelden kunt u terecht op de website van HRM & het onderwijs.