VOION Haganum 1672 2Header3

Inspiratie

Slotpublicatie School aan Zet. Portretten ter inspiratie voor een continu lerende organisatie

zondag 31 januari 2016 | Onderwijsarbeidsmarkt | Veilig en vitaal werken

Betreft: Slotpublicatie School aan Zet. In de brochure Portretten ter inspiratie voor een continu lerende organisatie vertellen twaalf vo-scholen over hun ervaringen.
Uitgave: School aan Zet
Datum: januari 2016

School aan Zet is een landelijk onderwijsprogramma waar ruim drieduizend scholen uit het primair, voortgezet en speciaal onderwijs aan meedoen. Het programma versterkt scholen in hun ontwikkeling naar een lerende organisatie en komt daarbij dagelijks mooie voorbeelden tegen van samenwerken en samen leren. Het vo-programma van School aan Zet is eind 2015 geëindigd.

In het programma zijn deelnemende scholen altijd zelf aan zet geweest; ze formuleerden hun eigen doelen, waren (en zijn!) bereid te reflecteren op processen binnen de school als lerende organisatie en maakten daarbij gebruik van een expert van School aan Zet, die als kritische en onafhankelijke vriend met hen meekeek.  In deze publicatie presenteert School aan Zet twaalf inspirerende portretten, waarvan zij geloven dat deze aanmoedigen met de ingezette beweging door te gaan.