VOION Haganum 1763 2Header6

Instrumenten

Professionaliseringsportaal-VO

Veilig en vitaal werken | Algemeen Voion

Wilt uw organisatie ook vitale, duurzaam inzetbare werknemers die hun talenten volop benutten? Met het Professionaliseringsportaal-VO kunt u uw medewerkers faciliteren en stimuleren aan de slag te gaan met hun eigen professionalisering, loopbaan en inzetbaarheid. Voion ontwikkelde samen met Focus en ORION, een netwerk van 13 vo-scholen, het Professionaliseringsportaal-VO.

Wat is het Professionaliseringsportaal-VO?
Het Professionaliseringsportaal-VO is een persoonlijke, digitale omgeving waarin medewerkers 24 uur per dag zelfstandig aan hun persoonlijke en professionele groei, loopbaan, werkplezier en vitaliteit kunnen werken. Met tests, vragenlijsten en tools werken ze aan een realistisch profiel van zichzelf. Op basis daarvan kunnen ze (beter) keuzes maken over bijvoorbeeld een vervolgstap in hun ontwikkeling of loopbaan. Aan de hand van een actieplan krijgen ze concrete tips en handvatten om aan de slag te gaan.

Voordelen

  • Voor alle medewerkers: ook voor hen die (nog) niet gericht met hun professionalisering bezig zijn
  • Specifieke content, tests en tools voor docenten, ondersteunend personeel en leidinggevenden
  • Uitkomsten maken gerichte professionaliseringsgesprekken mogelijk
  • Maatwerk op inhoud en vormgeving mogelijk
  • Snelle implementatie


Maatwerk mogelijk

U kunt kiezen uit verschillende varianten. Afhankelijk van de gekozen variant krijgen maar enkele of alle medewerkers toegang tot het portaal en kunt u de look & feel en de content naar wens laten aanpassen. De kosten voor het gebruik zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Interesse? Vragen?
In de downloads vindt u meer informatie over het Professionaliseringsportaal-VO. Heeft u interesse of wilt u eens een kijkje nemen in het Professionaliseringsportaal-VO? Neem dan contact op met Voion, via info@voion.nl of bel met 070-3 765 756.

Meer informatie