Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Nieuws

Kom langs bij LeerKRACHT

dinsdag 26 april 2016 | Loopbaan & professionalisering | Veilig, gezond & vitaal werken | Algemeen Voion

Heeft u interesse in LeerKRACHT? De Stichting LeerKRACHT organiseert de komende tijd bijeenkomsten op diverse LeerKRACHT-scholen.
 
Voion maakt zich sterk voor de mogelijkheid voor leraren om te kunnen werken aan hun professionele ontwikkeling en de gewenste ontwikkeling van het onderwijs. Stichting leerKRACHT helpt zo’n professionele cultuur te versterken en samen het onderwijs beter te maken. Niet alleen op de eigen school, maar ook door uitwisseling met andere scholen in de regio.

LeerKRACHT op vo-scholen
Nu drie jaar na de start van leerKRACHT in 2012-2013 doen zo’n 70 VO-scholen mee aan leerKRACHT. We zien wat het effect is op teams en op de leerling en we zijn geraakt door de enthousiaste verhalen die leraren en schoolleiders vertellen over leerKRACHT. Een mooi voorbeeld is VMBO De Palmentuin in Rotterdam, zie deze korte video. Bekijk meer video's over LeerKRACHT op de site van Leraar24.

Kom langs bij LeerKRACHT
Heeft u interesse om met uw school u te oriënteren op deelname aan leerKRACHT? Ga dan eens kijken op een ‘open middag’ op een deelnemende leerKRACHT-school. Daar vertellen leraren en schoolleiders over wat ze doen, wat ze ervaren en wat het effect is op het team en de leerling. Klik hier voor het overzicht van alle open middagen van LeerKRACHT.