Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Nieuws

Medewerkers aan het roer van hun eigen professionalisering

dinsdag 20 maart 2018 | Loopbaan & professionalisering

Vraag nu vrijbljivend een proefaccount aan voor het Professionaliseringsportaal-VO. Een digitale omgeving waar medewerkers 24 uur per dag zelfstandig kunnen werken aan hun inzetbaarheid en ontwikkeling. Met behulp van tests, vragenlijsten en tools werken ze eerst aan een realistisch profiel van zichzelf. Vervolgens krijgen ze concrete handvatten en tips voor persoonlijke en professionele groei, talentontwikkeling, werkplezier en vitaliteit.

Met het Professionaliseringsportaal kunt u als werkgever uw medewerkers stimuleren en faciliteren om werk te maken van hun eigen inzetbaarheid en ontwikkeling. Ze krijgen handvatten om zelf sturing te geven aan hun eigen professionalisering. Met de uitkomsten van het portaal zijn uw medewerkers in staat gerichte professionaliseringsgesprekken te voeren met hun leidinggevenden. Zo kunnen ze het beste uit zichzelf halen en kunt u tot een optimale personeelsinzet komen.

Voordelen 
  • Voor alle medewerkers: ook voor hen die (nog) niet gericht met professionalisering bezig zijn
  • Specifieke content, tests en tools voor docenten, ondersteunend personeel en leidinggevenden
  • Uitkomsten maken gerichte professionaliseringsgesprekken mogelijk, bijvoorbeeld rondom teamvorming of de gesprekkencyclus
  • Maatwerk op inhoud en vormgeving mogelijk
  • Snelle implementatie
Vraag nu een proefaccount aan

Verschillende mogelijkheden
Er zijn verschillende varianten van het portaal beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen variant krijgen maar enkele of alle medewerkers toegang tot het portaal en kan de look & feel en de content naar wens worden aangepast. De kosten voor het gebruik zijn afhankelijk van de gekozen variant.

Bij ORION is het portaal al in gebruik
Laat u inspireren door het verhaal van ORION, een netwerk van 13 vo-scholen: waarom wilde zij een professionaliseringsportaal voor haar medewerkers en wat zijn de resultaten tot nu toe?

Nieuwsgierig geworden?
In de flyer en op onze website vindt u meer informatie. Heeft u interesse of nog vragen? Neem dan contact op met Voion via info@voion.nl  of vraag een proefaccount aan via m.stolker@caop.nl.