Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Nieuws

Nieuw online platform leraar.nl

dinsdag 17 januari 2017 | Loopbaan & professionalisering

Het nieuwe online platform leraar.nl is een interactieve vernieuwing en uitbreiding van delerarenagenda.nl. Het wordt voor een groot deel gemaakt door leraren. De website delerarenagenda.nl blijft wel bestaan, maar wordt niet meer geactualiseerd. De nieuwsberichten worden geplaatst op leraar.nl.

Leraar.nl gaat over het werk van leraren. Het is voor hen een interactieve plek waar ze met collega’s ervaringen delen, kunnen praten over hun vak en mee kunnen denken over onderwijs- en lerarenbeleid. Leraar.nl geeft op een transparante manier inzicht in regelgeving, nieuws en achtergronden. Ook kunnen er goede voorbeelden worden gedeeld over onderwijs en het vak van leraar.

Bij leraar.nl zit men zelf achter de knoppen. Je kan er een persoonlijk profiel aanmaken, vervolgens een blog schrijven en direct publiceren. Op het forum kan je vragen stellen en beantwoorden, tips delen en met elkaar in discussie gaan. Ook kan je hier vragen stellen over onderwijsbeleid. Met het profiel kan bovendien een persoonlijke tijdlijn samengesteld worden, waarmee je kan bepalen welke informatie je wilt ontvangen.

Kijk voor inspiratie en informatie voor leraren op leraar.nl.