Nieuws

Nieuwe agressietrainingen beoordeeld

dinsdag 5 juni 2018 | Veilig en vitaal werken | Algemeen Voion

Er zijn drie nieuwe agressietrainingen toegevoegd aan de website www.agressietrainingen-vo.nl. Bent u op zoek naar een training omgaan met agressie? Op de website www.agressietrainingen-vo.nl vindt u meer dan 60 trainingen gericht op het verbeteren van de competenties en vaardigheden van werknemers in het voortgezet onderwijs. De volgende trainingen zijn onlangs toegevoegd:

Krachtige gesprekken in de klas over maatschappelijk gevoelige onderwerpen
In deze training leren docenten hoe zij gesprekken in de klas kunnen voorbereiden en begeleiden over maatschappelijk gevoelige onderwerpen, zoals discriminatie & racisme, seksuele diversiteit, immigratie, koloniale geschiedenis, klimaatproblematiek etc.

• Training Omgaan met Emotie en Agressie
In deze eendaagse training leert de deelnemer om te gaan met situaties waar emoties hoog op kunnen lopen en die over kunnen gaan in agressief gedrag. De deelnemer leert omgaan met de eigen spanning en emoties en leert vervolgens verschillende vormen van emotioneel en agressief gedrag te herkennen of om te buigen, waardoor effectieve communicatie mogelijk blijft.

Sterk Staan
Deze specifiek op het onderwijs gerichte eendaagse training is gericht op het beïnvloeden van gedrag door het bewust inzetten van de eigen krachtige punten van de deelnemer. Uitgangspunt bij de training is dat zowel ervaren als minder ervaren docenten vaak veel efficiënter en met meer rendement kunnen lesgeven.

Beoordeeld door deskundigen
De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de competenties en professionalisering van werknemers in het voortgezet onderwijs. De trainingen zijn door opleidingsdeskundigen beoordeeld op:
  • Inhoud en didactische opzet;
  • Kwaliteit van de uitvoering;
  • Professionaliteit en ervaring van het bureau;
  • Aantoonbare ervaring met agressietrainingen in het onderwijs
Bekijk alle agressietrainingen op www.agressietrainingen-vo.nl.