Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Nieuws

Vernieuwde website Wordleraarinhetvo.nl live

woensdag 12 oktober 2016 | Arbeidsmarkt & mobiliteit | Loopbaan & professionalisering | Algemeen Voion

De website Wordleraarinhetvo.nl is een onafhankelijke website die potentiële docenten informatie geeft over het leraarschap en de weg daar naartoe. De website is vernieuwd en is nu ook gebruiksvriendelijk voor bezoek via smartphone en tablet.

Wordleraarinhetvo.nl geeft op basis van iemands achtergrond, zoals opleiding en eventuele werkervaring, informatie over hoe je leraar kunt worden. Er is verder veel praktische informatie te vinden over het voortgezet onderwijs, lerarenopleidingen, vacaturesites, stimuleringsregelingen, salaris en arbeidsvoorwaarden. Ook is informatie per vakgebied beschikbaar. De site geeft, onder meer via praktijkverhalen, een realistisch beeld van het vak van leraar en de (toekomstige) werkomgeving.

De site Wordleraarinhetvo.nl is ontwikkeld in opdracht van de cao-partners in het voortgezet onderwijs en is al zeven jaar een informatiebron voor aankomende leraren en zij-instromers. De site kan hen helpen bij hun zoektocht en keuze om leraar te worden.

Richard_02 klein formaat.jpg 

Link op uw website?
Helpt u mee om deze website, die een onmisbare informatiebron is voor aankomende leraren, bekendheid te geven? Plaats dan een hyperlink en/of banner naar Wordleraarinhetvo.nl op uw website, bijvoorbeeld op de vacaturepagina van uw school. Of denk eens aan de mogelijkheden om via social media informatie die op de website staat te verspreiden. Overigens heeft Wordleraarinhetvo ook een facebookpagina. Ook via deze pagina geven we bekendheid aan de mogelijkheden om leraar te worden.

Banners www.wordleraarinhetvo.nl

 > Download hier de banners in pdf-formaat

 > Wilt u een banner in jpg-formaat? Stuur dan een e-mail naar info@voion.nl en wij sturen het gewenste formaat naar u toe.