Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Nieuws

Week van de werkstress

woensdag 11 oktober 2017 | Veilig, gezond & vitaal werken

Van 13 t/m 16 november 2017 is het voor de vierde keer de landelijke Week van de Werkstress. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Ook uw organisatie kan meedoen aan de Week van de Werkstress. Sluit aan bij het steeds grotere netwerk van bedrijven en organisaties die werkstress tegengaan.

U kunt zich aanmelden voor de Week van de Werkstress. U blijft dan op de hoogte van nieuws en activiteiten. Elke deelnemer wordt opgenomen in de speciale deelnemerskaart en ontvangt tijdens de Week van de Werkstress gratis:
  • Elke dag de nieuwsflits met daarin nieuws, praktische tips en links naar interessante interviews
  • Gratis de RoadMapp (digitale koerskaart) die u onbeperkt kunt inzetten binnen uw organisatie
  • Een digitale toolkit met het logo, de banner en de poster.
Congres Duurzame Inzetbaarheid en Werkplezier - Wat werkt?
Er wordt ook een congres gekoppeld aan de Week van de Werkstress. Wat werkt wel en wat werkt niet? Deze vraag staat centraal in de verschillende sessies en onderwerpen die tijdens het congres besproken worden. De focus ligt op de combinatie tussen wetenschappelijke kennis en praktijkvoorbeelden. Met onder andere ondernemer en ambassadeur van het eerste uur Arko van Brakel (www.arkovanbrakel.nl), Michelle van Laethem (UvA) over de relatie tussen slaap, piekeren en werkstress en Koen Hogenelst (TNO) over de invloed van technologie op werkstress. Binnenkort vindt u op deze website meer informatie over het Congres Duurzame Inzetbaarheid en Werkplezier- Wat werkt? op maandag 13 november.