GP Kees Winkelman 7117 LR 1600

Nieuws

Wordleraarinhetvo.nl gaat over naar het Onderwijsloket

dinsdag 28 juli 2020 | Onderwijsarbeidsmarkt | Algemeen Voion

Voion stopt met de website Wordleraarinhetvo.nl en draagt het stokje over aan het Onderwijsloket. De informatie over o.a. de routes naar het leraarschap zijn overgedragen en iedereen die leraar wil worden kan voortaan terecht bij het Onderwijsloket.

Het Onderwijsloket is hét nieuwe centrale informatiepunt waar iedereen informatie kan vinden over opleidingsroutes en werken in alle sectoren van het onderwijs. Bezoekers die zich oriënteren op een baan in het onderwijs, worden er op een overzichtelijke manier op weg geholpen. Met informatie op de website, maar ook met persoonlijk advies. Dit landelijke, onafhankelijke platform is ontwikkeld op initiatief van de Vereniging Hogescholen (VH) en de Vereniging van Universiteiten (VSNU) in samenwerking met het ministerie van OCW.

Overweeg jij een carrière in het onderwijs? Of wil jij binnen het onderwijs doorgroeien of een overstap maken naar een andere sector? Bezoek dan www.onderwijsloket.com

Voion blijft werkgevers en werknemers in het voortgezet onderwijs ondersteunen ten aanzien van het stimuleren van veilig en vitaal werken en het optimaliseren van de onderwijsarbeidsmarkt. Via onze website bieden we betrouwbare informatie, onderzoeken, instrumenten en methodieken en inspireren we via praktijkverhalen. Ook over het thema leraar worden/werken in het voortgezet onderwijs blijven we dit doen om scholen en hrm'ers op dit gebied te ondersteunen.