Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Oproep praktijkvoorbeelden mobiliteit

Voion faciliteert de sector vo om een goed functionerende arbeidsmarkt te bevorderen zodat scholen hun kerntaak, het verzorgen van onderwijs, kunnen uitvoeren. Een van de middelen die Voion daarbij inzet is het stimuleren van kennisuitwisseling. Door de kennisbasis ten aanzien van werkende principes te verbreden en deze kennis te verspreiden, kunnen andere scholen ideeën op doen en (makkelijker) tot oplossingen komen.

Om die reden is Voion op zoek naar goede praktijkvoorbeelden; deze kunnen worden toegelicht via de nieuwsbrief of op de site, zodat andere scholen hiermee hun voordeel kunnen doen. Op dit moment zijn we op zoek naar voorbeelden van geslaagde re-integratie; dat kan zowel re-integratie vanuit arbeidsongeschiktheid als vanuit werkloosheid zijn. Daarnaast is Voion geïnteresseerd in voorbeelden van mobiliteitsbevordering; zowel vanuit andere (onderwijs)sectoren naar het vo als vice versa.

Wilt u uw collega-scholen vertellen wat u heeft bereikt op deze gebieden, neem dan contact met ons op via mail: info@voion.nl.