Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Publicaties

Magazine VO in ontwikkeling, maart 2014

zondag 6 april 2014 | Arbeidsmarkt & mobiliteit | Loopbaan & professionalisering | Veilig, gezond & vitaal werken | Algemeen Voion

In maart verscheen de tweede uitgave van VO in ontwikkeling. Een magazine voor bestuursleden, schooldirecteuren, P&O'ers, arbocoordinatoren, MR-leden en onderwijspersoneel in het voortgezet onderwijs. Dit magazine laat zien waar Voion voor staat. Voion gelooft namelijk in de kracht van samenwerking en kennisdeling. In VO in ontwikkeling komen veel mooie projecten en pilots aan bod. Wij hopen dat scholen in het voortgezet onderwijs hier hun voordeel mee doen.

In dit nummer uitgebreide aandacht voor de sleutelspeler in het onderwijsproces: de docent. Met onder meer een verhaal over de begeleiding van beginnende docenten. En een artikel over de professionele ruimte voor docenten. Verder is er aandacht voor veilig werken en anders omgaan met je loopbaan.

VO in ontwikkeling ontvangen?
Wilt u voortaan ook ons magazine ontvangen? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar info@voion.nl en wij zetten u op de verzendlijst. VO in ontwikkeling verschijnt twee keer per jaar.

Het volgende magazine verschijnt in november.

Lees hier de digitale uitgaven: