Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Arbeidsmarkt & mobiliteit

Training intervisie voor leidinggevenden en medewerkers

Training intervisie voor leidinggevenden en medewerkers (maatregel 1d)

In deze 2-daagse training gaan medewerkers, onder begeleiding van een externe gespreksleider/trainer, vanuit de eigen beroepspraktijk en beroepshouding met elkaar in gesprek over hun persoonlijke of onderwijskundige ambities en over de moeilijkheden die men daarbij ervaart. Het met collega’s delen hiervan tot op het persoonlijke niveau is de inzet van deze training.

Voor wie?
Voor meerdere werknemers of leidinggevenden van een school of team. Het is niet uitgesloten dat individuele deelnemers van verschillende scholen aan een training deelnemen.

Vergoeding
Per aanvraag kunnen acht medewerkers een intervisietraining volgen. Per aanvraag wordt 50% van de volgende maximaal subsidiabele kosten ter beschikking gesteld:

De kosten voor de 2-daagse intervisietraining én de verletkosten:
- € 4.785 per 2-daags opleidingstraject voor acht medewerkers
- verletkosten voor maximaal acht deelnemers

Subsidie aanvragen?
Aanvragen van subsidie en uitvoeren van de werkzaamheden kan tot 1 september 2017 (en zolang het budget niet op is). U vraagt op de volgende manier subsidie aan:
  1. Neem contact op met Voion (Tiny Rompen: 06 22652623/ t.rompen@caop.nl) over het aantal activiteiten dat u wilt afnemen. Voion sluit hierover met u een overeenkomst.
  2. Daarna gaat u op zoek naar een externe dienstverlener. Laat de dienstverlener het document ‘instructie dienstverlener’ gebruiken voor het opstellen van de offerte. Voorbeelden van externe dienstverleners vindt u hier. U bent vrij een andere dienstverlener te kiezen.
  3. Vervolgens vraagt u met het aanvraagformulier de subsidie aan per (groep) deelnemer(s). Voeg de offerte hieraan toe en Voion verleent na goedkeuring de opdracht aan de dienstverlener en draagt zorg voor de betaling.

Meer informatie

Let op: u kunt ingevulde en ondertekende formulieren ook inscannen en mailen naar sectorplanvo@voion.nl.

Vragen?
Bekijk de antwoorden op veel gestelde vragen.
Heeft u inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Tiny Rompen (06 22652623/ t.rompen@caop.nl). Heeft u financiële of administratieve vragen? Bel 045 579 8003 of mail sectorplanvo@voion.nl.

terug>>