VOION Haganum 2506 2Header14

Agenda

Inspiratiesessie inclusief werkgeverschap & banenafspraak regio Zwolle

donderdag 3 december 2020 | Onderwijsarbeidsmarkt

Datum en tijd: 3 december van 13.15 - 15.15 uur
Plaats: online 

Door de waan van de dag is de banenafspraak bij uw schoolbestuur misschien naar de achtergrond verdwenen. Op dit moment is een baan voor iemand met een arbeidsbeperking echter extra belangrijk. Daarom organiseren de PO-Raad en VO-raad samen met het werkgeversservicepunt (WSP) regio Zwolle een online inspiratiesessie over inclusief werkgeverschap voor schoolbestuurders.

Na afloop heeft u een helder beeld van hoe u met uw schoolbestuur aan de slag kunt om meer werk voor mensen met een arbeidsbeperking te realiseren. Ook leert u professionals kennen die jullie kunnen ondersteunen om inclusief werkgeverschap verder op te pakken.

Voor wie?
Het programma is gericht op schoolbesturen in Zwolle en omstreken die meer werk willen maken van de banenafspraak, maar is ook voor HR-professionals en schoolleiders geschikt.

Programma
U wordt meegenomen in het belang van inclusie en de banenafspraak in het onderwijs. In interactieve break-out sessies worden voorbeelden en drempels besproken die betrekking hebben op de banenafspraak. Bij het aanmeldproces kunt u aangeven wat uw behoeften zijn op dit gebied.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het formulier op de website van de PO-Raad. Meer informatie over de inspiratiesessie inclusief werkgeverschap en realiseren banenafspraak voor schoolbesturen in regio Zwolle vindt u op de website van de VO-raad.