VOION Dacapo Kees Winkelman 0986

Instrumenten

 • 100 dagen document: Versterk jouw schoolleiderschap in de eerste 100 dagen op school

  Een document gemaakt door In Mundo dat u ondersteunt als u begint als schoolleider.

  Onderwijsarbeidsmarkt
 • Activiteitenwaaier een onderzoekende leraar

  De 'activiteitenwaaier' is ontwikkeld voor (bouw)teamleiders die met hun team op een onderzoekende manier wil werken aan verbetering van (leer)opbrengsten.

  Onderwijsarbeidsmarkt
 • Arbocatalogus-VO

  De site met de arbonormen voor het voortgezet onderwijs, gezamenlijk vastgelegd door sociale partners.

  Veilig en vitaal werken Algemeen Voion
 • Arboscan VO

  De Arboscan-VO is het branche-erkende RI&E-instrument voor het voortgezet onderwijs. Scholen kunnen met de Arboscan-VO gemakkelijk zelf hun arborisico’s inventariseren en analyseren en daarop hun arbobeleid afstemmen en uitvoeren.

  Algemeen Voion Veilig en vitaal werken
 • BSL-ontwerptool

  De BSL-ontwerptool helpt scholen in kaart te brengen aan welke criteria voor een goede begeleiding van startende leraren wordt voldaan en op welke criteria verdere ontwikkeling gewenst is. Op basis van de resultaten biedt de scan handvatten op maat om een effectief inductiearrangement voor startende leraren te ontwikkelen.

  Onderwijsarbeidsmarkt
 • Benchmark PO&VO

  Met de Benchmark PO&VO kunnen schoolbesturen zich vergelijken met andere schoolbesturen. De gegevens zijn gebaseerd op betrouwbare data uit bestaande bronnen.

  Onderwijsarbeidsmarkt
 • CAO VO-app

  Met de CAO VO-app heeft u altijd uw arbeidsvoorwaarden bij de hand. De tekst is makkelijk doorzoekbaar en altijd actueel. Ook vindt u er de meest gestelde vragen en antwoorden over de CAO VO en het laatste cao-gerelateerde nieuws.

  Algemeen Voion
 • Check-verzuimaanpak

  Weet u welke aspecten van uw verzuimbeleid u goed heeft geregeld? Doe de Check-verzuimaanpak en u krijgt een advies over hoe u uw verzuimbeleid kunt verbeteren.

  Veilig en vitaal werken
 • Checklist ‘Controle op wapenbezit in en rond scholen’

  Checklist die scholen helpt bij het in- en uitvoeren van controles op wapenbezit. Het doel is om te zorgen voor minder wapenbezit onder leerlingen, waardoor er meer veiligheid is op school.

  Veilig en vitaal werken
 • De Onderwijsgids - Op weg naar inclusief werkgeverschap in het onderwijs

  De Normaalste Zaak heeft een onderwijsgids gemaakt voor schoolbesturen. De OnderwijsGIDS – Onderweg naar inclusief werkgeverschap in het onderwijs biedt handvatten om aan een inclusieve werkvloer te werken.

  Onderwijsarbeidsmarkt

filteren