Detail Sfeer

Voion nieuwsbrief

Via de Voion nieuwsbrief informeren we over onderzoeken, nieuwe instrumenten, (pilot)projecten, good practices, trainingen en netwerken op het gebied van de onderwijsarbeidsmarkt en veilig en vitaal werken. Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? U kunt zich hier Aanmelden.

Bekijk onze digitale nieuwsbrieven:

Thema-uitgaven

Voion heeft veel informatie over het gebied van veilig en vitaal werken die voor de arbo-professional interessant zijn. Om deze informatie toegankelijker te maken gaan wij bundelen in digitale thema-uitgaven. Elk jaar zal een paar keer een digitale uitgave rond een thema verschijnen, met o.a. informatie over de aanpak, relevante wet- en regelgeving, instrumenten, praktijkverhalen en tips. Wilt u deze thema-uitgaven ontvangen? Aanmelden kan hier.

Bekijk de thema-uitgaven:

SZ-bulletin

Naast de Voion nieuwsbrief brengt Voion, in samenwerking met Loyalis en de VO-raad, het een SZ-bulletin uit. Hierin is nieuws over ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid, een vraag uit de praktijk en jurisprudentie opgenomen. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan. Bekijk het archief met verschenen SZ-bulletins.