VOION Haganum 2506 2Header14

Agenda

Kennismakingscursus Arboscan-VO 1 juni 2023

donderdag 1 juni 2023 | Veilig en vitaal werken | Algemeen Voion

Datum: Donderdag 1 juni 2023
Locatie: Aristo Utrecht Lunetten

De Arboscan-VO is het digitale risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) instrument voor het voortgezet onderwijs. Voion organiseert een kennismakingscursus om u op weg te helpen met het gebruik van de Arboscan-VO.  

Deze cursus is ontwikkeld voor degenen die onder begeleiding van een expert kennis willen maken met het gebruiksgemak van de Arboscan-VO en tips willen krijgen voor een soepele organisatie van de RI&E. Van de cursusdeelnemers wordt verwacht dat ze al bekend zijn met het begrip RI&E.  

Over de Arboscan-VO 
De site bevat alle werkdocumenten en inventarisatielijsten die u gebruikt voor het uitvoeren van de RI&E op uw school. Na het aanvragen van een inlogcode, kunt u deze lijsten via de speciale website invullen. Vervolgens kan op basis van de uitkomsten en een risico-classificatie, een plan van aanpak en een rapportage (voor de arbodienst) worden gemaakt.

Doelgroep
Voor arbocoördinatoren en preventiemedewerkers.  

Programma   
◾09.30 uur Ontvangst   
◾10.00 uur Opening, kennismaking en inventarisatie van verwachtingen van deelnemers   
◾10:15 uur De RI&E als project en proces: inrichting van de RI&E’s, betrokkenheid collega’s en/of externen   
◾11.00 uur 'Klassikale' demonstratie van de digitale Arboscan-VO met uitleg van de systeemstappen, Informatie over toetsing van RI&E’s   
◾12:30 uur Lunchpauze   
◾13:30 uur Zelfstandig aan de slag met de Arboscan-VO, inrichten van uit te voeren RI&E’s, aanmaken van gebruikers, rapportagetools, tips & trucs   
◾15.30 uur Nabranders en evaluatie   
◾16.00 uur Afsluiting

Kosten en inschrijving 
De cursus kost € 175,- (incl. lunch). Per cursus kunnen maximaal 8 personen deelnemen. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Op deze cursus zijn de leveringsvoorwaarden van Voion van toepassing.

Incompanytraining 
Wij kunnen ook een incompanytraining organiseren voor de preventiemedewerkers op uw school. Wilt u meer informatie over een incompanytraining bij u op school? Neemt u dan contact op met Voion via info@voion.nl of telefonisch met Carmen Friedrich via 06 - 308 755 21.

Inschrijven