Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Agenda

LOF-festival voor pionierende leraren

vrijdag 5 oktober 2018 | Loopbaan & professionalisering

Datum: 5 oktober 2018 van 10.00 tot 16.45 uur
Locatie: ROC Midden Nederland in Amersfoort

Op 5 oktober wordt het ‘pionierschap van leraren’ in een soort Meet Up XL gevierd. Leraren die met een subsidie vanuit het LerarenOntwikkelFonds (LOF) aan de slag zijn om het onderwijs op hun school te verbeteren delen hun enthousiasme en ervaringen met collega’s via workshops, presentaties en lezingen. Onderzoekers laten zien wat 10 jaar LOF en pionieren de leraar, de school en het onderwijs heeft opgeleverd.

Voor wie?
Huidige LOF-deelnemers zijn uitgenodigd met hun coaches, evenals pionierende leraren van de afgelopen jaren en juryleden. Maar ook leraren die in de toekomst willen pionieren zijn van harte welkom!  

Programma
Huidige deelnemers én ex-deelnemers (LOF en Onderwijs Pioniers) delen opbrengsten van hun initiatieven met andere geïnteresseerde leraren. Dit doen zij in interessante workshops, lezingen en aan gesprekstafels. Voion verzorgt ook een van de dialoogtafels over de dialoog onderwijstijd en ontwikkeltijd (van 14.45 tot 15.30 uur).
Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelding
Deelnemers kunnen zich via het online formulier aanmelden. Na aanmelding ontvang je een e-mail met de bevestiging (e-ticket, routebeschrijving).