Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Agenda

LOF-festival voor pionierende leraren

vrijdag 5 oktober 2018 | Loopbaan & professionalisering

Op 5 oktober wordt het ‘pionierschap van leraren’ in een soort Meet Up XL gevierd. Leraren die met een subsidie vanuit het LerarenOntwikkelFonds (LOF) aan de slag zijn om het onderwijs op hun school te verbeteren delen hun enthousiasme en ervaringen met collega’s via workshops, presentaties en lezingen. Onderzoekers laten zien wat 10 jaar LOF en pionieren de leraar, de school en het onderwijs heeft opgeleverd.

Voor wie?
Huidige LOF-deelnemers zijn uitgenodigd met hun coaches, evenals pionierende leraren van de afgelopen jaren en juryleden. Maar ook leraren die in de toekomst willen pionieren zijn van harte welkom!  

Aanmelding
Het LOF-festival vindt plaats op vrijdag 5 oktober 2018 van 09.00 tot 16.30 uur op het ROC Midden Nederland in Amersfoort.
Deelnemers kunnen zich via het online formulier aanmelden. Na aanmelding ontvang je een e-mail met de bevestiging (e-ticket, routebeschrijving).

Kom jij een workshop geven?
Ben jij in de afgelopen jaren met een LOF- of Pioniers-subsidie aan de slag geweest en wil je die kennis graag delen in een lezing, workshop of ander type activiteit? Meld je dan hier aan!