VOION Haganum 2506 2Header14

Agenda

Online kennisevent: voldoende én goed personeel door regionale samenwerking

woensdag 9 juni 2021 | Onderwijsarbeidsmarkt | Algemeen Voion

Datum: 9 juni 2021
Locatie: Online

In de ochtend vindt een kennisdelingsbijeenkomst plaats, specifiek voor het vo/mbo van de RAP-regio. In de middag organiseren we samen met Arbeidsmarktplatform PO en SOM het online kennisevent: voldoende en goed personeel door regionale samenwerking.

Momenteel zijn we volop bezig met het samenstellen van het programma. Alvast een tip van de sluier: Patrick Kenis, hoogleraar Public Governance van de Tilburg University. De uitkomsten van twee verkenningen - naar de werking van regionale loketten en naar samenwerkingsverbanden in de regio - worden gedeeld. En natuurlijk is in het programma ruimte om in kleinere groepen te 'netwerken' en kennis te delen over plannen van aanpak en onderwerpen die te maken hebben met de RAP-thema's.

Oproep deelnemers kringgesprek
In een van de deelsessies spreken leraren en hrm’ers uit po, vo en mbo onder begeleiding van een gespreksleider over hoe zij aankijken tegen het personeelstekort en hoe zij aankijken tegen de activiteiten die ondernomen worden in de RAP-regio’s. Daarna vragen we schoolleiders en bestuurders uit de drie sectoren hierop te reageren. Wij zoeken uit elke sector een leraar, hrm’er, schoolleider en bestuurder. Wilt u deelnemen aan dit kringgesprek op 9 juni? Of kent u iemand die zou willen deelnemen? Stuur dan een e-mail naar via info@voion.nl.

Reserveer de datum alvast in uw agenda.