Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Agenda

PMR Netwerkbijeenkomst VO

donderdag 28 maart 2019 | Arbeidsmarkt & mobiliteit | Algemeen Voion

datum: 28 maart 2019, 12.00 - 16.00 uur
locatie: CSG Anna Maria van Schurman, Franeker

De AOb organiseert voor PMR-leden in het voortgezet onderwijs een netwerkbijeenkomst. Hier zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

Op de noordelijke scholen speelt de krimp een belangrijke rol en is er vaak discussie over de leerlingprognoses. Welke prognose wordt op uw school gekozen? Eigen systematiek, Voion, DUO, Verus, gemeente? Is deze prognose betrouwbaar of wordt de prognose wellicht te zwaar geduid?

Een medewerker van Voion geeft tijdens de bijeenkomst uitleg over de systematiek van het scenariomodel-VO en strategische personeelsplanning. Deze laat u kennis nemen van de basisprognoses, maar laat ook zien dat deze prognoses bijgesteld kunnen worden. Op basis daarvan wordt een strategische personeelsplanning gemaakt. Na de pauze zal u geïnformeerd worden over actuele ontwikkelingen in het onderwijsveld. Als er specifieke vragen zijn, kunnen deze ook voorafgaand aan de bijeenkomst ingestuurd worden naar jstaalstra@aob.nl.

Doelgroep
PMR-leden

Aanmelden

Er is plaats voor 50 deelnemers. Aanmelden kan vóór 25 maart via jstaalstra@aob.nl. Vermeld ook met hoeveel deelnemers uw PMR of deelraad vertegenwoordigd zal zijn en of u gebruik maakt van de lunch. Deelname is gratis.