Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Agenda

PMR Netwerkbijeenkomst VO

donderdag 28 maart 2019 | Arbeidsmarkt & mobiliteit | Algemeen Voion

datum: 28 maart 2019, 13.30 - 17.00 uur
locatie: FNV Vakbondshuis Den Haag, Herengracht 3, 2511 EG Den Haag

De AOb organiseert voor PMR-leden in het voortgezet onderwijs een netwerkbijeenkomst.
Het programma omvat drie onderwerpen:

  1. Het Formatieplan. De PMR heeft instemmingsrecht en dat geeft nadrukkelijk het belang van dit onderwerp aan. Op veel scholen is het Formatieplan te laat beschikbaar, waardoor het iedere keer een race tegen de klok wordt om het nog voor de zomervakantie af te ronden. Tip: zorg dat in april de eerste versie op de PMR-agenda staat.
    Bij het beoordelen van het Formatieplan kan de objectieve informatie vanuit Voion over het Scenariomodel-VO heel verhelderend zijn. Een medewerker van Voion zal op 28 maart dit model demonstreren. Vervolgens is er een ronde waarin u uw vragen kunt stellen.
  2. Hoe kan de PMR effectiever en professioneler onderhandelen met de directeur/bestuurder? De AOb heeft over dit onderwerp een uitgebreide maatwerktraining ontwikkeld, waaruit Floris IJsendorn (AOb trainer/adviseur) in 45 minuten een beperkt aantal items met u bespreekt.
  3. PMR-advies: er is uiteraard tijd voor het bespreken van actuele PMR-vragen. Mail die uiterlijk twee dagen van te voren naar jmenger@aob.nl.   

Doelgroep

PMR-leden

Aanmelden

Er is plaats voor 20 deelnemers. Aanmelden kan via rayon.zuidwest@aob.nl. Deelname is gratis.