Voion Elzen Kees Winkelman 4932 2

Agenda

Schoolleiders VO Zomer-event 2024: Ontspannen en geïnspireerd de zomer in!

donderdag 6 juni 2024 | Onderwijsarbeidsmarkt

Datum: donderdag 6 juni 2024
Tijd: van 12:30 tot 17:30 uur
Locatie: KSG De Breul, Arnhemse Bovenweg 98, 3708 AG Zeist

Op donderdag 6 juni organiseert Schoolleiders VO van de VO-raad haar tweede schoolleidersevent waar inspiratie, kennisdeling en netwerken centraal staan. Ben je er ook bij?

Goede zorg voor jouw team begint bij de zorg voor jezelf als schoolleider. Op het aankomende Zomer-event van Schoolleiders VO reflecteert de VO-raad met je op het afgelopen schooljaar en kijken jullie samen vooruit.

Wat waren je successen? Heb je ze gevierd? Hoe zit je in je energie? Hoe zorg je ervoor dat je plezier hebt (en houdt) in je werk en hoe stimuleer je dat werkgeluk bij je team? Met de VO-raad zoom je in op wat je als schoolleider dit jaar hebt bereikt. Wat wil je vasthouden en wat laat je los?

Benieuwd wat je zoal kunt verwachten?

  • Een inspirerende keynote.
  • Workshops waarin je met collega’s praktisch aan de slag gaat met je persoonlijk schoolleiderschap.
  • Netwerken met collega-schoolleiders.
  • En meer.

Kortom, het samen zorgen voor sterk schoolleiderschap.


Over Schoolleiders VO

Schoolleiders VO is van, voor en door schoolleiders, van teamleider tot rector. De organisatie, bestaande uit schoolleiders uit heel Nederland en bureaumedewerkers van de VO-raad, heeft als doel om de rol en positie van de schoolleider te versterken en professionele ontwikkeling te stimuleren.


Doelgroep:
Iedereen die schoolleider is in het vo (eind- én deelverantwoordelijk schoolleiders), van teamleider tot rector-bestuurder.

Wat levert het op?
Nieuwe kennis en inspiratie over het vak van schoolleider en relevante thema's, contacten met collega-schoolleiders en informatie over de voortgang van Schoolleiders VO. De VO-raad streeft ernaar om u energiek naar huis te laten gaan!

Programma
Het programma met de exacte tijden wordt later bekend gemaakt.

Voion is met een stand aanwezig op het event waar je terecht kunt met al je vragen over de Schoolleidersbeurs-VO.  

Inschrijven en meer informatie
Deelname is kosteloos. Aanmelden is op dit moment nog niet mogelijk, maar houd de datum alvast vrij in je agenda. Eind maart/begin april is aanmelden mogelijk via de website van Schoolleiders VO >>