Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Agenda

Training strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs

dinsdag 10 maart 2020 | Loopbaan & professionalisering

Datum: dinsdag 10 maart, 14 april en 12 mei 2020 van 09:00 - 17:00 
Locatie: Kantoor Berenschot, Europalaan 40, Utrecht

Op dinsdag 10 maart, 14 april en 12 mei vindt de training Strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs plaats. De training wordt georganiseerd door Voortgezet Leren een programma van de VO-raad en Schoolinfo.  

Hoe vertaal je de schoolambities naar effectief en waardevol HR-beleid? En welke instrumenten en modellen kun je inzetten? Wat is jouw rol als strategisch HR-medewerker of -adviseur? Deze vragen worden beantwoord in de training Strategisch HRM voor HR-medewerkers en -adviseurs. Alles wat je leert, kun je direct in de praktijk brengen op je eigen school.

Programma
De training bestaat uit drie lesdagen, coaching en praktijkopdrachten. Je bent dus naast de lesdagen ook bezig met de training. Tijdens de lesdagen leer je aan de hand van het AMO-model wat shrm inhoudt, welke rol jij als hr-medewerker kunt pakken en hoe je jouw hr-plannen kunt realiseren. Een expert van Berenschot verzorgt de lesdagen. Na elke lesdag heb je een telefonische afspraak met een coach van Berenschot. Deze coach kan je verder helpen in je ontwikkeling en met de lesstof. Na elke lesdag maak je een praktijkopdracht. Je toets dan op school wat je in de les hebt bedacht. Zo geef je verdieping aan hetgeen je geleerd hebt.

Kosten
De training kost € 500,- exclusief BTW.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie of aanmelden op de website van voortgezetleren.nl.