Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Agenda

Vergroten van de vijver

maandag 11 februari 2019 | Arbeidsmarkt & mobiliteit | Algemeen Voion

Datum: 11 februari 2019 van 13.00 – 16.30 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Vanaf 15 januari is het mogelijk de subsidie regionale aanpak lerarentekort aan te vragen. Met die subsidie kunt u samen met andere scholen, opleidingen en partijen in de regio een aanpak ontwikkelen voor vermindering van het lerarentekort. Zo snel mogelijk aan de slag? Kom dan op 11 februari naar de verdiepingsbijeenkomst ‘Vergroten van de vijver’ in Utrecht. Leg contacten voor samenwerking, deel uw ervaringen en doe in de workshops inspiratie op voor een aanpak. Ook minister Slob is aanwezig.  

Programma
Met een bijeenkomst in december is het startsein gegeven voor de intensivering van de regionale aanpak van het lerarentekort. De bijeenkomst van 11 februari is het vervolg daarop.

Naast een plenair programma zijn er 2 workshopsrondes. Hierbij heeft u de keuze uit 6 verschillende workshops. Verschillende partijen vertellen wat ze voor u kunnen betekenen. Er zijn bijvoorbeeld workshops over het 1000-banenplan (van het Participatiefonds), over employerbranding (UWV). Zelf kunt u ook aan de slag in werkateliers ‘van regeling naar plan’ en kunt u vragen stellen aan de regio-adviseurs van Arbeidsmarktplatform PO, Voion of een MBO-adviseur.

Aanmelden
Meld u aan via dit Aanmeldingsformulier

Poster save the date.JPG
sluit

preview