GP Kees Winkelman 7117 LR 1600

Nieuws

Onderzoek duurzame inzetbaarheid voortgezet onderwijs

dinsdag 12 maart 2024 | Veilig en vitaal werken | Algemeen Voion

Welke maatregelen helpen medewerkers om hun hele arbeidsleven gezond, vitaal en met plezier te kunnen werken? Om inzicht te krijgen in de wijze waarop werkgevers in het voortgezet onderwijs duurzame inzetbaarheid van medewerkers bevorderen en in hun ervaringen met ingezette maatregelen, voert Voion een onderzoek uit onder HR-professionals in het voortgezet onderwijs.

Het onderzoek bouwt voort op andere onderzoeken die Voion op dit thema heeft uitgevoerd, zoals de sectoranalyse duurzame inzetbaarheid en een inventarisatie naar di-maatregelen. Op basis van de bevindingen van dit onderzoek doet Voion aanbevelingen om het beleid en de daaruit voortvloeiende maatregelen gericht op duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren.

Vragenlijst voor HR-professionals
Wij vragen HR-professionals in het voortgezet onderwijs de vragenlijst in te vullen. De vragen zijn verdeeld over vier thema’s (beleid en visie, organisatie, maatregelen en ervaren effectiviteit). Het beantwoorden van de vragen zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Het onderzoek is vertrouwelijk. De antwoorden worden anoniem verwerkt en zijn niet te herleiden naar scholen of personen.

U kunt tot en met 22 maart de vragenlijst invullen.
Heeft u vragen over het onderzoek of de vragenlijst? Neem dan contact op met onderzoeker Mark Hesseling, m.hesseling@caop.nl.