GP Kees Winkelman 7117 LR 1600

Nieuws

Regeling Schoolleidersbeurs-VO vastgesteld

woensdag 14 juni 2023 | Onderwijsarbeidsmarkt | Veilig en vitaal werken | Algemeen Voion

Sociale partners hebben de regeling Schoolleidersbeurs-VO vastgesteld. Ze moedigen schoolleiders aan de specifieke voorwaarden en criteria in de regeling te raadplegen om te zien of ze in aanmerking komen voor de Schoolleidersbeurs-VO en vanaf augustus kunnen starten met een masteropleiding. 

De regeling Schoolleidersbeurs-VO bevat alle belangrijke informatie en details over de beurs, zoals wie een beurs kan aanvragen, welke opleidingen in aanmerking komen en de hoogte en uitbetaling van de beurs. In de regeling staat ook beschreven hoe schoolleiders de Schoolleidersbeurs-VO kunnen aanvragen. Het komende schooljaar is een pilotjaar voor de Schoolleidersbeurs-VO. De regeling kan na tussentijdse evaluatie nog aangepast worden.

Logo Schoolleidersbeurs-VO

Aanvragen vanaf 1 september
We zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van het aanvraagportaal. We raden u aan om deze tijd te gebruiken om u te oriënteren op een geschikte opleiding, zodat u klaar bent om uw aanvraag in te dienen zodra het portaal beschikbaar is. Door op tijd te beginnen, kunt u mogelijk al in augustus starten met de opleiding van uw keuze.

Schoolleidersbeurs-VO
De Schoolleidersbeurs-VO is bedoeld voor schoolleiders in het voortgezet onderwijs die zich verder willen ontwikkelen en willen investeren in hun professionele groei. Met deze beurs krijgen ze de mogelijkheid om een geaccrediteerde masteropleiding te volgen die aansluit bij hun persoonlijke en professionele behoeften.

Vragen?
Op onze website vindt u een overzicht van vragen en antwoorden over de Schoolleidersbeurs-VO. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@schoolleidersbeursvo.nl of bel ons op werkdagen tussen 10 en 16 uur: 070 - 376 59 86.

Op de hoogte blijven?
Via deze pagina en onze nieuwsbrieven zullen wij u op de hoogte houden over de voortgang van de ontwikkelingen rond de Schoolleidersbeurs-VO.