Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Nieuws

Week van de Loopbaan 17 t/m 22 september 2018

maandag 10 september 2018 | Loopbaan & professionalisering | Algemeen Voion

In de week van 17 tot en met 22 september 2018 openen loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Werknemers, werkzoekenden én werkgevers kunnen in deze week gratis en vrijblijvend advies inwinnen.

Deelnemende loopbaanprofessionals en jobcoaches bezoeken?
Een overzicht waarin u kunt zoeken naar een deelnemende loopbaanprofessional of jobcoach bij u in de buurt vindt u hier.

Loopbaanbeleid- en ontwikkeling
In het voortgezet onderwijs hebben zowel docenten als ondersteunend personeel behoefte aan meer gedifferentieerde loopbaanpaden en ontwikkelperspectieven. In ons dossier Loopbaanbeleid- en ontwikkeling vindt u diverse onderzoeken, instrumenten en praktijkverhalen die u kunnen helpen op dit gebied. Onlangs heeft Voion de opdracht gekregen om schoolbesturen te ondersteunen bij loopbaanperspectief voor OOP. Voor meer informatie maakt u een afspraak met uw regioadviseur van Voion.

Week van de loopbaan
De week van de loopbaan is een initiatief van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessioneals en jobcoaches. Noloc wil hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt. Noloc organiseert de Week van de Loopbaan in samenwerking met 35 betrokken partners en alle deelnemende loopbaanprofessionals en jobcoaches. Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/weekvandeloopbaan