VOION Haganum 2144

Publicaties

VO-signaal Aansprakelijkheid en verzekeringen

dinsdag 26 maart 2013 | Veilig en vitaal werken | Algemeen Voion

U heeft er wellicht alles al aan gedaan om ongelukken te voorkomen. U heeft zicht op alle risico’s, de maatregelen en u bent goed voorbereid op eventuele calamiteiten. Desondanks kunnen er toch ongelukken gebeuren. Ongelukken met schade. Wie is wanneer en voor welke schade aansprakelijk? Wat moet u in ieder geval geregeld hebben?  

In VO-signaal Aansprakelijkheid & Verzekeringen leest u wanneer u als werkgever aansprakelijk gesteld kunt worden en wat u kunt doen om het voor uw organisatie en uw werknemers goed te regelen.

Door middel van informatiebladen wil Voion scholen ondersteunen bij de invulling van goed werkgeverschap. De zogenaamde VO-signaal signaleert belangrijke en relevante arbogerelateerde thema’s voor scholen in het voortgezet onderwijs die niet in de Arbocatalogus-VO en de Arboscan-VO voorkomen. VO-signaal informeert u over wet- en regelgeving die samenhangt met de Arbowet. De informatie is to-the-point en wordt verduidelijkt met voorbeeldsituaties uit het voortgezet onderwijs. 

Gerelateerde onderwerpen