GP Kees Winkelman 7117 LR 1600

Nieuws

Optimaliseer het binnenklimaat in uw school

woensdag 19 april 2023 | Veilig en vitaal werken

Hoe kunt u met de voorzieningen in uw school optimaal ventileren en de temperatuur beheersen? Nodig een expert van het Hulpteam Optimaal Ventileren uit voor een gratis maatwerkadvies. Wees er snel bij, aanmelden kan tot en met 31 mei 2023.

Het is belangrijk om op tijd te starten met ventileren door het tijdig openzetten van roosters of klepramen. Ook is het belangrijk om een CO2-meter goed af te lezen. Experts van Hulpteam Optimaal Ventileren helpen u hierbij.

Indeling schoolbezoek
Tijdens dit bezoek maakt de expert een rondgang door de school om de huidige situatie inzichtelijk te maken. De expert geeft daarnaast ook een instructie aan het schoolteam over hoe met de bestaande voorzieningen (indien mogelijk) optimaal geventileerd kan worden. Ook krijgt u  informatie over hoe kou en warmte in de school of het leslokaal voorkomen kunnen worden.

Procesoptimalisatie en aanbevelingen
Met de tips voor procesoptimalisatie kunnen scholen zelf van inzicht naar uitzicht komen en zelf verder aan de slag met de opgaven. Na het bezoek van het Hulpteam ontvangt uw school een rapportage en indien nodig aanbevelingen voor vervolgstappen.

Meer informatie en aanmelden
In het voortgezet onderwijs is per school 14 uur (gratis) ondersteuning beschikbaar. Aanmelden kan tot en met 31 mei 2023.

Plan uw bezoek in via de website van Ruimte-OK >>