Voion | Arbeidsmarkt & opleidingsfonds voortgezet onderwijs

Er wordt gezocht op *

Arbeidsmarkt & mobiliteit

Werkanalyses voortgezet onderwijs

Werkanalyses voortgezet onderwijs

Via de methodiek functiecreatie kunnen schoolbesturen laten onderzoeken welke functies, werkzaamheden of taken in de organisatie geschikt kunnen zijn voor mensen met een arbeidsbeperking. Inmiddels heeft een aantal scholen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de werkanalyses die zijn gemaakt:

De functieprofielen en takenpakketten die uit de werkanalyses bij bovenstaande scholen in het voortgezet onderwijs naar voren zijn gekomen, zijn opgenomen in dit overzicht.

Meer inspiratie
Bekijk hieronder ook de praktijkverhalen van diverse scholen:

Advies
Voion geeft schoolbesturen informatie en advies over de invulling van de banenafspraak. Wilt u onderzoeken hoe binnen uw bestuur of school eventuele extra duurzame banen gerealiseerd kunnen worden? Of wilt u persoonlijk advies van een adviseur van Voion? Zij komen desgewenst op locatie om met u en uw team te spreken over de mogelijkheden bij uw school(bestuur).

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Arjan van der Borst, tel 06 – 20542358 of stuur een e-mail naar a.vanderborst@caop.nl

nieuws